Grotendeels wel. De gebeden, maaltijden, toiletten zijn op de begane grond, het terrein rond ons hoofdgebouw is betegeld. Andere delen van de boerderij zijn niet of moeilijk toegankelijk met een rolstoel.

Nee. Iedereen, van jong tot oud, is welkom op het festival. We hebben mensen van allerlei leeftijden die komen. Er zijn ook gezinnen met kinderen die komen. Let op, voor de kinderen is er geen apart programma. Meer info bij de vraag 'Zijn kinderen ook welkom?'

Jazeker, houdt er alleen rekening mee dat er geen apart kinderprogramma wordt georganiseerd, maar waar mogelijk mogen kinderen gewoon meedoen (aardappels rooien of creatieve workshops). Soms borrelen er spontaan kinderactiviteiten op, of regelen ouders onderling oppas. Het middaggebed is wat korter en daarmee beter toegankelijk met kinderen.

Koriander is natuurlijk de basis van ons festival. Maar met liefde, zetten we graag een apart potje op het vuur. :)

Nee. We zijn een oecumenisch festival.

Nee. We zijn een oecumenisch festival.

Het eten is zo biologisch en fair mogelijk. Sommige producten worden zelfs geproduceerd op de plek waar we verblijven. Alle maaltijden zijn vegetarisch en veganistisch. We hebben intussen al heel wat ervaring in het aanpassen van maaltijden voor mensen met allergiën. Bij de aanmelding kan je aangeven welke speciale behoeften je hebt. Contacteer ons gerust nog even via mail als het een complex dieet is, dan kijken we samen hoe we dat aanpakken.